Mari-Elina

34-vuotias toisen kauden kaupunginvaltuutettu, kasvatus- ja opetuslautakunnan varapuheenjohtaja sekä varhaiskasvatus-ja perusopetusjaoston puheenjohtaja. Kahden pienen tytön äiti, koti “maalla kaupungissa” Pohjois-Turussa. Jalat maassa ja katse tulevaisuudessa.

Olen lähtenyt politiikkaan toteuttamaan niitä arvoja, jotka minulle on jo kotona opetettu: jokainen ihminen on yhtä arvokas, jokaisen tulee pystyä taustastaan riippumatta tavoitella unelmiaan, kukaan ei aina pärjää yksin tai ilman apua.

Haluan että Turussa voidaan hyvin ja ollaan onnellisia. Erityisesti tulee panostaa lapsiin ja nuoriin sekä ikäihmisten hyvinvointiin. Lähiössä kasvaneena haluan tasapainoisen Turun, jossa joka puolella kaupunkia eletään hyvää ja aktiivista elämää. Kaupunkia kokonaisuutena on vietävä määrätietoisesti eteenpäin ja kehitettävä rohkeasti.

Työpaikkani on SDP:n eduskuntaryhmässä, kotini Pohjois-Turussa. Kesäisin seilaan perheeni kanssa maailman kauneimmalla Saaristomerellä, kuten olen tehnyt elämäni kaikkina kesinä.