Vastine Pekka Heikkilän kirjoitukseen Turun Sanomissa 23.3.

Pekka Heikkilän kirjoitus (TS 23.3.) ansaitsee osakseen muutaman huomion.

SDP:llä on Turussa kaksi hyvin ansioitunutta kansanedustajaa. Puoluehallitukseen Turusta valittiin helmikuussa Petra Peltonen. Toivottavasti seuraavalla kaudella taas paikallinen edustaja on myös puolueen puheenjohtajistossa. SDP:ssä puoluekokous valitsee puheenjohtajiston ja puoluehallituksen.

Antti Rinne on ajanut Turun ja Varsinais-Suomen etua erinomaisesti. Valtiovarainministerinä toimiessaan hän käytännössä nosti Tunnin juna- hankkeen Suomen tulevien infrainvestointien kärkeen. Onneksi nykyhallitus on jatkanut Rinteen aloittamalla linjalla. Lisäksi Rinteen valtiovarainmisterinä toimiessa harjoitettiin sellaista politiikkaa, että esimerkiksi Turun seudulla rakennetaan nyt enemmän kuin koskaan. Telakan pelastamiseksi SDP teki hartiavoimin töitä hallitusvastuussa ollessaan.

SDP näkee Turun seudun Suomen alkaneen kasvun moottorina. SDP haluaa jatkossakin panostaa alueen kehitykseen ja elinvoimaan huolehtimalla koulutustarpeisiin vastaamisesta ja liikenneinfraa kehittämällä.

SDP on sopimusyhteiskunnan vankkumaton kannattaja. Vakaa työmarkkinapolitiikka ja yleissitovuus ovat Suomen kilpailukyvyn elinehtoja. Kannamme huolta siitä suunnasta, mihin työmarkkinapolitiikka on Sipilän hallituksen aikana ajautunut. Jatkuvat puheet palkanleikkauksista luovat epävarmuutta tavallisiin työssäkäyviin perheisiin. Suomalaiset tarvitsevat nyt uskoa ja luottamusta tulevaisuuteen

Mari-Elina Koivusalo

Turun SDP:n vpj

Kaupunginvaltuutettu

Kommentit

Jätä kommentti